Uitleg Winactie

Maandelijkse Meet & Greet met persoonlijke bezorging van Milan Knol!
Iedere maand maak je kans op een persoonlijke bezorging van mij, Milan Knol! Het enige wat je hoeft te doen is minstens één product bestellen op knoller.nl. Dit kan ieder product zijn in de webshop, ongeacht de prijs of maat.
Je kunt dus iedere maand kans maken!

Hoe word ik op de hoogte gehouden na mijn bestelling?
Zorg ervoor dat je een geldig 06-nummer invult zodra je jouw bestelling plaatst. De winnaar zal vervolgens gebeld worden door Fameworks, de partij die de merchandise levert.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste dag van een nieuwe maand.

Hoe wordt de winnaar uitgekozen?
Zodra jij jouw bestelling op Knoller.nl hebt geplaatst, krijg je een ordernummer. Uit alle ordernummers wordt vervolgens een winnaar gekozen. Dit gebeurt met behulp van een randomizer, dat is een programma dat helpt bij het uitkiezen van een willekeurig nummer. Als jouw ordernummer wordt uitgekozen, betekent dat dus dat jij de winnaar bent!

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?
Als je hebt gewonnen, word je op de eerste dag van de maand gebeld door Fameworks. Als de winnaar niet opneemt, proberen we op een later tijdstip opnieuw te bellen. Geeft de winnaar ook na de tweede oproep geen gehoor? Dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Het is dus heel belangrijk dat je een juist 06-nummer invult zodra jij je bestelling plaatst!

Moet ik toestemming vragen aan mijn ouders/voogd?
Ben je jonger dan 16 jaar oud? Dan is het belangrijk dat je ouders/voogd op de hoogte zijn van je deelname aan de winactie, zodat ik bij je thuis langs kan komen. Dit zal ook tijdens het bellen met Fameworks ter sprake komen.

Ik woon in België, maak ik dan ook kans?
Ja! Het maakt niet uit waar je woont! Ik begrijp dat je misschien denkt dat je minder kans maakt, maar iedere koper van Knoller Merch is even belangrijk en maakt evenveel kans!

Hoe lang is mijn bestelling geldig om kans te maken?
Iedereen die een bestelling plaatst maakt evenveel kans om de winnaar van de desbetreffende maand te worden. Het maakt daarbij niet uit op welke dag van de maand je jouw bestelling plaatst. De winnaar wordt op de eerste dag van de daaropvolgende maand uitgekozen, dus zelfs als je de bestelling op de allerlaatste dag van de maand plaatst, maak je kans.

Waar bestaat de persoonlijke bezorging uit?
Als je de winactie hebt gewonnen kom ik bij je thuis langs met mijn nieuwe collectie merchandise die nog niet verkrijgbaar is, zodat jij de eerste bent die dit heeft. Ik ga met je op de foto en daarnaast kom je ook op de voorpagina van de site in de banner. Uiteraard is het ook mogelijk om een handtekening te krijgen, waar je maar wilt! :-)

 

DE WINNAARS

Oktober 2021 - Denise 

Augustus 2020 

 

Juli 2020 - Nigel

 

Juni 2020 - James