WIE BEN IK?

Sjee Knollergang en welkom op mijn webshop! Ik ben Milan Knol, geboren 13 september 1991, vooral bekend van mijn YouTube-kanaal DagelijksHaaDee. Van jongs af aan wist ik dat mijn passie lag bij filmen en mensen laten lachen. Zo was ik gek op gamen en ben ik begonnen met gameplays te uploaden. Toen heb ik mijn eerste parodie geüpload “Ik Wil Fietsen” die tot mijn verbazing enorm viraal ging met ruim 10 miljoen weergaven! Op mijn achttiende koos ik ervoor om dit pad te volgen en verder te gaan met mijn YouTube carrière. Het was soms moeilijk en het heeft tijd gekost, maar ik ben erg blij dat ik mijn passie heb gevolgd en kan ik met trots zeggen dat ik nu doe waar ik gelukkig van word.

WAT DOE IK?

Ik maak dus video’s, soms alleen en soms met mijn team (Don GameMeneer, Jeremy Frieser en Linktijger) en die upload ik op YouTube! Van te voren bedenk ik wat leuke ideeën om te filmen om zo mijn kijkers te vermaken. Ik maak onder andere mierenvideo’s (ja, ik ben gek op mieren), vlogs, mysterybox onthullingen, parodies, disstracks en alles waar mijn interesse ligt. Nu heb ik meer dan 1.2 miljoen abonnees en upload ik bijna dagelijks op mijn YouTube-kanaal.

DOEL VAN MERCHANDISE:

Voor de Knoller was er de DagelijksHaaDee (DHD) merch, ik vond het tijd voor iets nieuws. Zo wilde ik een stijl creëren die bij mij past en natuurlijk bij mijn fans past, iets wat je elke dag zou kunnen dragen. De Knoller merch is voor alle leeftijden, met een clean en strak uiterlijk. De standaard outfit van Knoller, met een geborduurde tekst “KNOLLER” op het midden van de borst. Ik heb gekozen voor deze stijl om het zo uniek mogelijk te maken, geen bedrukking, geen vervaging na het wassen en om zo lang mogelijk de kwaliteit te behouden. Voor de echte fans heb ik een kleine verrassing in het waslabel gezet, veel plezier met mijn merchandise!